Annie sloan chalk paint ™

Over Annie Sloan Chalk Paint™

Annie Sloan Chalk Paint™ is een gemakkelijk verwerkbare en veelzijdige decoratieve verf in 34 prachtige kleuren die onderling mengbaar zijn. Chalk Paint hecht op bijna elke ondergrond zoals hout, metaal, steen, stof, glas, ...

Chalk Paint kan ook buiten gebruikt worden als decoratieve verf. Dit alles zonder te schuren of grondverf te gebruiken dus je kan onmiddellijk met het leuke werk beginnen.

Voor het beste resultaat gebruik je na het schilderen Annie Sloann Soft Wax. Wax beschermt de verf, maakt ze waterafstotend en verdiept de kleur. Annie Sloan Wax bestaat in 4 soorten, elk bedoeld om je meubel een unieke afwerking te geven. 

Chalk Paint is een niet toxische, watergedragen verf.

 

Over Annie Sloan

Annie Sloan ontwikkelde meer dan 25 jaar geleden haar eigen decoratieve verf. Door haar kennis van kunstgeschiedenis, kleur en pigment heeft ze de ideale decoratieve verf ontwikkeld. Annie Sloan is een zeer creatief en inspirerend persoon die zoveel mogelijk haar kennis wil doorgeven. Dat doet ze d.m.v. workshops en inspirerende boeken, waarvan er ondertussen al meer dan 20 verschenen zijn. 

Alle Annie Sloan producten zijn alleen verkrijgbaar in een zorgvuldig geselecteerd netwerk van onafhankelijke winkels. Annie Sloan is er trots op dat haar producten alleen verkocht worden door kleine onafhankelijke ondernemers, die de klanten advies en inspiratie kunnen geven. Je vindt Annie Sloan shops over de hele wereld.

De thuisbasis van Annie Sloan is Oxford in het Verenigd Koninkrijk. Als je in Oxford bent, bezoek dan zeker haar winkel eens in de Cowley Road n° 33.