Workshops

Tijdens onze workshops leer je hoe je op een eenvoudige manier de prachtige  decoratieve verf van Annie Sloan kan gebruiken.

De workshops starten telkens om 19u30 en eindigen rond 22u30. Alle materiaal wordt voorzien. Alles gaat natuurlijk gepaard onder het genot van een hapje en een drankje, zodat u een ontspannen en leerrijke avond beleeft. 

Dit is de basisworkshop. Hier komen verschillende technieken aan bod zodat je thuis zelf op een gemakkelijke manier aan de slag kan met je eigen meubeltjes. 

 

- werken met 1 of 2 kleuren

- doorschuren

- opbrengen van de verschillende waxen

- frottage

- informatie over Annie Sloan en haar verf

 

Prijs : 45 euro
Duur : ± 3 uur 

 

Data:

Woensdag 02/06/2022 om 19u30 

 

Verftechniek 2

Dit is de vervolgworkshop. Met de technieken die je hier aanleert, kan je thuis aan de slag om je meubeltjes en accessoires een make-over te geven. 

 

- découpage

- transfer

- werken met sjablonen

- werken met craqueleur

- aanbrengen van goud- en zilverblad

 

Prijs : 45 euro

Duur : ± 3 uur 

 

Data:  

Volgt nog ...

Inschrijven kan via volgend formulier. Vermeld de workshop die je wil volgen + de datum en het aantal personen dat u wenst in te schrijven. Nadien ontvangt u van ons een bevestiging.

Naam  
E-mail  
Adres  
Bericht  

Als je zelf een groepje van 5 à 7 personen kan vormen, kan er een workshop op maat gepland worden.

Stuur ons een mail voor meer info.

Verftechniek 1

Als je zelf een groepje van 5 à 7 personen kan vormen, kan er een workshop op maat gepland worden.
Stuur ons een mail 
voor meer info.

Transferworkshop

Wij zijn blij en fier dat we vanaf nu ook de transfers van Re•design with Prima verdelen. Deze transfers zijn nog relatief onbekend, maar je kan op een eenvoudige manier prachtige resultaten bereiken. Je kan de transfers aanbrengen op geschilderde meubeltjes, op een muur, op allerlei voorwerpen, ...

 

In de workshop maken we een wandbord (+/- 80cm op 35cm, afhankelijk van de keuze van de transfer). Eerst schilderen we het bord met onze gekende Annie Sloan Chalk Paint en nadien brengen we een transfer aan. Iedereen kiest een transfer volgens zijn eigen stijl.

 

Prijs : 47 euro

Duur : ± 3 uur 

 

Data:  

Volgt nog ...